Wednesday, December 2, 2015

PENUTUPAN HARGA PROMOSI !!

PENUTUPAN HARGA PROMOSI 
DI TUTUP PADA HARI INI !!

HARGA KEMBALI PADA HARGA ASAL


SEKIAN 

Friday, November 27, 2015

Tuesday, November 24, 2015

Bunting RM10 sahaja


Yang berminat untuk print kuantiti yang banyak
Bunting : 1 bunting RM17.00 sahaja. Untuk dapatkan harga Rm17 MINIMUM haruslah : 50pcs



TERKINI : OFFER HARGA MURAH !!!


FULL BOOKING!!!

Kami jarang buka harga ini..tetapi hari ini kami buka 

- Hanya kepada 10 yang terawal sahaja.
- Kami menerima tempahan untuk print sahaja. 
- Untuk design caj RM50
- Saiz tetap seperti yang tertera.

Untuk saiz lain macam biasa email kami atau whatsapp.

Untuk tempahan boleh whatsapp dan beritahu untuk tawaran ini. 
Tanpa beritahu kami akan caj ikut harga biasa.

Sekian

Friday, October 30, 2015

Kad Kahwin : Tema media sosial


MURAH !!!!!
Free Bunting, Free Banner. Free Design
Price ? Email segera !!

Thursday, July 9, 2015

PENUTUPAN SEMUA HARGA PROMOSI

Assalamulaikum

Dengan ini kami menutup kesemua harga promosi yang telah kami buka pada pelanggan. Akan datang akan kami buka kan harga yang lain untuk promosi akan datang. InsyaAllah



Thursday, July 2, 2015

Kaunter Promosi


Kaunter Promosi
RM350.00
- Sesuai untuk New launch
- Ringan
- Mudah nak pasang 

Label Botol Vape


Update : Design n Print Label Botol Perisa ( Vape )
QTY : 500pcs = RM90 (offer) bila-bila kita akan tutup
Pos RM7
Saiz 4x6cm

Thursday, June 18, 2015

Kepada Yang Bertanya



Yang bertanya untuk belajar design + printing pada permulaan tiada pengambilan atau cadangan nak di buat..tapi sekiranya ada yang betul-betul berminat kita boleh usahakan

Yang nak mencari income di galakkan..yang nak cari duit lebihan juga di galakkan.


InsyaAllah RM500 hasil kerja sampingan dalam kerja buat design dan print ni dalam tangan.

Kuat usaha promosi dan kerja design insyaAllah lebih dari tu ..........4 angka pon tiada masalah.


- Design (Adobe Illustrator)

        Design name card / Flyers / Brohure / Bunting / Banner / Sticker / Label / Card dll

- Printing Percetakan Online

        Akan di ajar cara setting template dan submit terus ke kilang


Kita tak akan ajar cara panjang, sehingga jemu,..yang kita ajar direct to the point

cara hasil design ----submit print..tiada nak buang masa

InsyaAllah kreativiti akan kita bantu dari masa ke semasa


Cara nak belajar (berhadapan)
1- One to One
2- By Groub
3- Sewa kelas/dewan terus

Berminat boleh email
faqrdesign@gmail.com

Friday, April 24, 2015

Instagram


Instagram kami @faqirdesign
kemungkinan kami akan menutup laman web www.faqirdesign.com dan bergerak menggunakan instagram

sekian

Wednesday, April 15, 2015

faqirdesign.com

Kami mohon maaf laman web yang beralamat www.faqirdesign.com dan www.myproduk.com tidak dapat di akses pada ketika ini kerana masalah teknikal. Sekiranya pihak hosting tidak dapat menyelesaikan masalah ini bermakna kami terpaksa memutuskan untuk tidak lagi mengambil khidmat hosting tersebut. 

Sekian

Friday, April 10, 2015

Tuesday, March 10, 2015

Banner Untuk Sekolah Sentul 1


Untuk tempahan design dan print sila email ke faqirdesign@gmail.com

Large Banner | Banner | Bunting | Signage | X Stand | T Stand |Roll Stand Boleh di tempah bersama kami.

Thursday, March 5, 2015

Hasil kerja sudah cecah di Brunei / Singapore / Sabah / Sarawak



Alhamdulillah dan terima kasih pada pelanggan yang sudi membuat tempahan design dan percetakan dengan kami.

Mulai bulan April kami akan selitkan KAD DISKAUN dalam setiap tempahan. Sila semak penghantaran (dalam kotak) insyaAllah.

Label Botol - Spray


Design by Customer.
Printed by faqirdesign.com. 

Kepada yang nak print label / sticker emailkan ke faqirdesign@gmail.com

Thursday, February 5, 2015

Tuesday, January 20, 2015

Ribuan Kemaafan dan kembali seprti biasa

Assalamualaikum wbth

Saya mewakili faqirdesign (Design n Printing) memohon beribu-ribu kemaafan pada pelanggan yang di hormati dan di hargai atas sebab sejak kebelakangan ini terdapat kelewatan dalam memproses setiap item di sebabkan pihak faqirdesign mengalami beberapa masalah yang tidak dapat di elakkan. InsyaAllah kini kami sudah seperti sediakala walaupun pada peringkat awalnya sedikit "down" untuk meneruskan kerja-kerja design dan printing. Mudahan kami di beri kekuatan untuk dapat meneruskan kerja-kerja seperti biasa.

Terima Kasih kepada pelanggan yang memahami.

"Kullunnafsi za`ikatulmaut"
Alfatihah untuk Anak sedara yang telah kembali.
Telah mengalamai Leukemia AML

Monday, January 19, 2015

Name card from Singapore

Name Card order from Singapore
linwinki Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...