Friday, December 30, 2011

Design : Lebel Produk

Untuk lebih jelas sila klik pada imej.
Contoh design label produk, Ini jenis yang tampal dari luar, ada sebahagian label hanya guna kertas yang di print dan di letakkan di dalam (tiada pelekat). Tapi pastikan botol tu transparent la. Kepada yang berminat nak buat label sila email ye.. faqirdesign@gmail.com




 Botol / Bekas adalah illustrasi.

Thursday, December 29, 2011

Logo : Pusat Perubatan Islam Darul Yasiniah

Logo Pusat Perubatan Islam Yasiniah - Sabah

Bunting : Apiz De Bekam


Apiz De Bekam

Bunting : Terapi Islam Al-Bayt

Terapi Islam Al-Bayt

LOGO : Apiz De Bekam


Logo Bekam

Friday, December 23, 2011

Bunting Design

Membuat rekaan-rekaan BUNTING dan juga BANNER. Bagi yang berminat untuk mendapatkan perkhidmatan saya sila email saya di  
faqirdesign@gmail.com 
atau hubungi / SMS di 012 6919264 

http://designbunting.blogspot.com/

Thursday, December 15, 2011

Design : Name Card

Apiz De Bekam
Name Card

Wednesday, December 14, 2011

Design : Bunting



5ft x 2ft
design by faqirdesign

Apa2 design pon boleh

Ya buat masa ni apa jenis design pon boleh insyaAllah. Tapi buat masa ni faqirdesign terpaksa slowkan sikit dan hadkan tempahan atas sebab2 tertentu. Jadi siapa yang bagi butiran lengkap sahaja akan di masukkan dalam list tempahan. Lagi sekali diingatkan kepada yang nak buat sekali dengan printing sila bagi tahu awal2. saya kena check dulu harga printing.

Perhatian pada yang bertanya

illustrasi dari internet

Assalamualaikum wbth

Kepada yang membuat pertanyaan berkenaan dengan design atau apa jua urusan yang melibatkan faqirDesign di harapkan dapatlah tidak menggunakan email yang baru dalam membalas email. Agak payah dan susah juga kerana terpaksa mencari email yang terdahulu. Apa yang saya sarankan hanya reply sahaja email itu di bawah perkara atau tujuan yang sama.

bahasa rocknya, korang reply aje la email tak payah compose email baru..pening oo nak cari dah le perkara lain..isi kandungan lain. adehhh...poning. hehehehehe

Friday, December 9, 2011

Design : Logo AKRINE

Logo Persatuan Perawat Islam Nur Ehsan Malaysia
(AKRINE)

Logo Baru

Thursday, December 8, 2011

Design : Poster Kepimpinan - MTeN


Design : Buku Memo SKP




Sekolah Kebangsaan Pendang Kedah
Buku Memo 2012

Monday, December 5, 2011

Mohon Kemaafan

Mohon Kemaafan dan kelewatan penyiapan design kepada mereka yang ada menempah design bersama faQirDesign, kerana sejak kebelakangan ini terdapat sedikit ujian dari Allah Taala buat saya dah keluarga. InsyaAllah mulai esok 6.12.2011 kerja-kerja design akan beroperasi seperti biasa.

Sekian
faQirDesign
linwinki Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...