Monday, November 21, 2011

Tuesday, November 15, 2011

Friday, November 11, 2011

Design : Name Card

Product : Business Card
Material : 260gsm art card
Printing : Double side full color
Quantity : 500pcs

Tuesday, November 1, 2011

Blog : Template Yang sesuai untuk jualbeli


Ada yang tanya ada tak template yang sesuai untuk jual pakaian online. Kalau ikutkan memang berlambak-lambak template jenis ni, cuma nak cari yang betul-betul ikut citarasa kita tu memang le susah..kalau ada pun mesti nak kena ubah suai sikit. Kebiasaan nak ubah suai tu mesti nak tau sikit html (bahasa computer). Jadi kat sini aku dah jumpa satu template  yang asalnya kosong tapi dah di bubuh bedak dan lipstik kasi cantik skit...hehehe. Ada berminat ?
linwinki Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...