Friday, December 12, 2014

Kalendar Dinding / Gantung 2015


2 pilihan 
  • Islamic Calendar (with public holiday + school holiday + islamic solat schedule )
  • Calendar (public holiday + school holiday)
KEGUNAAN RUANG DESIGN : IKLANKAN PERNIAGAAN 

Min 100pcs  untuk harga sila email ke :  faqirdesign@gmail.com

Islamic Calendar
Kepala / Header Size : 267mm x 210mm 
Tebal :260gsm / 310gsm
12 muka / helai islamic solat calendar (60gsm simili paper)

Calendar
Kepala / Header Size : 267mm x 210mm 
Tebal : 260gsm / 310gsm
12 muka (60gsm simili paper) 267mm x 260mm







Thursday, November 27, 2014

Stiker bulat 5x5cm


email faqirdesign@gmail.com untuk tempahan

Tuesday, November 25, 2014

Sales Kit 2014



Pack 1
1
Biss Card (glossy) (2side)
5 kotak
2
Bill Book ( Buku Resit ) 1ply
10 buku
RM220.00
Pack 2
1
Biss Card (glossy) (2side)
10 kotak
2
Bill Book ( Buku Resit ) 1ply
10 buku
3
Flyers (2side)
500 pcs
RM 410.00

Tuesday, November 4, 2014

Tempahan - Banner Sekolah



Saiz 7kaki x 3kaki
untuk tempahan banner email faqirdesign@gmail.com

Friday, October 3, 2014

Satu Lagi Laman Baru Kami


Stiker 9x5.4 Customer ( Kapit Sedap Berinti)


Untuk tempahan Kapit Sedap Berinti sila ke laman blog penjual : http://produkwarisan.blogspot.com/2014/09/promosi-borong-ksb-kuantiti-rendah.html

Untuk tempahan sticker sila email ke faqirdesign@gmail.com

Monday, September 29, 2014

Tuesday, June 17, 2014

..MINI SITE..satu Tawaran untuk pelanggan faqirdesign.com

..MINI SITE..

Tahukah anda MiniSite merupakan satu tool yang sangat bermakna pada peniaga internet. Minisite bertindak sebagai salesmananda. Ramai peniaga internet yang berjaya menggunakan minisite untuk menerangkan dan juga mempromosikan produk. Anda tidak percaya sila google perkataan "minisite" dan anda baca. Yang perlu anda tahu Harga biasa minisite RM150 - RM350 tapi kami ada tawaran untuk pelanggan faqirdesign

maklumat lanjut sila ke http://faqirdesign.com/swp.htm

faQirDesign

Sales Kit 2014



Sales Kit 2014. Pakej All in One
Yang berminat boleh klik di sini 

yang di tawarkan : biss card | bill book | bunting | sticker | flyers
tertakluk pada syarat-syarat dan tempoh promosi

Tuesday, April 29, 2014

Name Card


Fabulous Heejab - Print 500pcs

Design by client
Printing  by faqirdesign email kalau berhajat nak print :  email faqirdesign@gmail.com
Qty (s) 500pcs glossy

Wednesday, April 2, 2014

TAMAT - Promosi Bulan 4 : Order dari FB

LIKE dan dapatkan diskaun 5% kepada yang menempah melalui FB : faQirDesign 

* Tertakluk pada syarat dan terma

Tuesday, March 25, 2014

Bunting / Banner tahan taufan..heheheh


Bunting yang sesuai di gunakan untuk outdoor.
 Tahan hampir 2 tahun. Kita dah dapat testimonial yang mengatakan bunting / banner dari kita tahan warna berbanding dengan yang lain. Alhamdulillah
Harga tentulah tak sama dengan yang cepat pudar tu..heheheh



Sticker Label / Sticker Poster

 Label Botol Putih




Sticker Poster
Saiz ? Terpulang nak besar mana..
Sesiapa yang nak sticker kosong macam-macam warna kita pun ada.

Monday, March 17, 2014

Ready made sticker - Stiker Terima Kasih

klik imej untuk besar

TEMPAHAN TERHAD
300pcs RM100. Tambah RM15.00 untuk 500pcs 
Saiz 5cm diameter
Material : Gloss + mirrokote
Pos Rm6.00

Stiker Produk / Label









Thursday, February 20, 2014

Lebael Design : Jus Herba

Design by faqirdesign

Alhamdulillah tadi jumpa dengan owner produk minuman ni.
Label dah siap print tinggal nak di pasarkan sahaja.
Apa pun air minuman ni memang sedappp !!

Thursday, February 13, 2014

Sticker Untuk Sabun


Label Packaging.
Ada produk takde label ? 
Sila email faqirdesign@gmail.com

Sunday, January 26, 2014

Kami cuti pada 29.1.2014 - 5.2.2014

Akan di buka pada 6.2.2013
Harap Maklum


Thursday, January 23, 2014

Tempahan Masih Terus Di Buka

Kepada yang ingin menempah label / sticker produk sila email ke faqirdesign@gmail.com


Tuesday, January 14, 2014

Label Produk





Label Produk. 
Kepada yang berminat untuk buat stiker / label produk sila email ke 
faqirdesign@gmail.com..
di sini kita sediakan khidmat design dan juga print

Monday, January 13, 2014

Kad Kahwin Limited Edition 4




min 500pcs
material : Biasa / Matt Laminate / Gloss / Spot UV
email untuk sebarang pertanyaan

Kad Kahwin Limited Edition 3




min 500pcs
material : Biasa / Matt Laminate / Gloss / Spot UV
email untuk sebarang pertanyaan

Kad Kahwin Limited Edition 2





min 500pcs
material : Biasa / Matt Laminate / Gloss / Spot UV
email untuk sebarang pertanyaan

Kad Kahwin Limited Edition





min 500pcs
material : Biasa / Matt Laminate / Gloss / Spot UV
email untuk sebarang pertanyaan

Tuesday, January 7, 2014

Tag - Baju / Produk



email : faqirdesign@gmail.com untuk tempahan design / print


 Contoh tag

Monday, January 6, 2014

Label Botol - Jus


Label Botol - Jus
linwinki Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...