Friday, December 28, 2012

Penutupan Tirai 2012

Assalamualaikum
Alhamdulillah..terima kasih pada sahabat2 dan kawan2 yang sudi bersama saya sepanjang 2012 tidak lupa juga customer di Semenanjung M'sia, Sabah dan Serawak juga Singapore sekali lagi saya ucapkan terima kasih kerana sudi mendapatkan khidmat saya dalam mereka cipta grafik dan juga percetakan (printing). Semoga tuan2 sekalian berada dalam rahmat Allah serta berhasil dalam mencapai kejayaan serta berjaya dalam perniagaan yang di ceburi..Amennn

Maka dengan ini penutupan harga sepanjang 2012 akan di tutup. Kepada yang sudah membuat tempahan (booking) dari tarikh hari ini, masih di kira harga 2012 dan design tuan puan akan di teruskan.

Untuk tempahan design dan printing pada tahun 2013 akan di buka pada 1 januari 2013.
Beberapa perubahan pada harga dan juga tempoh waktu dan juga sistem tempahan akan di ubah bagi memudahkan pihak saya dan juga tuan2 sekalian. InsyaAllah

Antara yang di tawarkan 2013
- Harga Ahli / Kad Ahli
- Free Gift
- Diskaun bulanan.





Sekian
Wassalam

Thursday, December 27, 2012

Bunting Bekam

clik imej untuk jelas
Bunting Design untuk Bekam
Saiz : 2x5kaki
Design By faQirDesign

Friday, December 21, 2012

Design : Bunting

Bunting VFC - Kelantan

Wednesday, December 19, 2012

Logo Design



Berminat untuk tempahan Logo sila email
faqirdesign@gmail.com
atau boleh lihat contoh yang sedia ada (klik imej di atas)

Thursday, December 13, 2012

Design : Logo VFC


VFC Bakery & Academy
Kelantan Kak CT

Design : Name Card SPOT UV


Name Card Spot UV

Tuesday, December 11, 2012

Design : Brochures TIAF


Design : Brochures
Diploma Pengubatan Islam TIAF 2013

Wednesday, December 5, 2012

Design N Print : Stiker Produk Kecantikan


Saiz yang di atas 3cm (diameter)
Hot Stamping Gold Color
berminat boleh email faqirdesign@gmail.com
min 500pcs

Friday, November 23, 2012

Design & Printing : Sticker Makanan Segera


RM99.00 500pcs


Sticker yang sesuai untuk lebih dari 1 barang makanan..boleh tick dan tampal
Tempahan Sticker Makanan Segera Qty:500pcs
 Untuk design sticker boleh email saya
InsyaALlah sekali printing.


note : Siapa berminat untuk makanan di atas boleh call no telefon yang tertera.

Monday, November 19, 2012

INFO : Kepada yang Membuat Pembayaran

Assalamualaikum

Kepada yang dah buat pembayaran (tempahan) terutama berkaitan dengan printing sila bagi tahu saya sekiranya design yang dah di buat boleh di teruskan dengan printing atau pun tidak. Saya tidak akan terus membuat printing selagi tidak mendapat "green light" dari si penempah. Ini bagi mengelakkan berlaku kesilapan.

kalau boleh buat permintaan melalui email / isi borang, untuk FB tidak di galakkan untuk membuat tempahan (jenuh den nak scroll cari bahan dalam msg tu) hehehehe.


ok wassalam

InsyaALlah
Admin

Friday, November 16, 2012

Design : Rubber Stamp

Rubber Stamp Design - Jawi
Setakat ini faQirDesign hanya dapat membuat design sahaja.
Kepada pembuat rubber stamp yang ingin bekerja sama dengan faQirDesign membuat rubber stamp sila email untuk maklumat lanjut.

Bunting : Madu Fateh

Bunting Madu Fateh : Qolbu Solehin
Berminat untuk dapat madu Fateh sebagai makanan tambahan, Merawat Kesihatan sila ke FB Madu Fateh : facebook.com/honeyfateh

Design by faqirdesign
2 Qty
Saiz 2x5

Friday, November 9, 2012

Flyers Design - Madu Fateh

 Design n Printing : Madu Fateh
Flyers 105gm 500pcs


 Untuk dapatkan Madu Fateh boleh masuk blog ni www.qolbusolehin.blogspot.com

Banner FB (FaceBook)

Stiker Kereta Design - AL-Bayt

Terapi Islam AL Bayt ( untuk khidmat rawatanislam
boleh rujuk www.terapialbayt.blogspot.com

untuk tempahan design sticker kereta dan sticker lain2 email faqirdesign@gmail.com

Flyers Design - Bekam / Gurah / Resdung / Guasa

Flyers ( Design and Print )
105gsm 500pcs

email faqirdesign@gmail.com untuk tempahan design

Bunting Design : Bekam / Guasa / Ghurah / Resdung

Bunting 2x5ft

Khdimat bekam di KL dan Putrajaya
note : bemrinat untuk design bunting email ke faqirdesign@gmail.com

Name Card Design - Bekam Al HIjamah

PutraJaya, utk khidmat bekam sila call no yg tertera seperti di atas

Logo Design - Ibnu Sina Bekam

Paka, Terengganu
Untuk Khidmat Bekam sila hubungi :
En. Mohd Nizam
H/P : +6013-927 7952
Email : mnma23@gmail.com

Tuesday, November 6, 2012

Design : Bunting Bekam

Bunting Bekam untuk ThibbunNabawi HC (Chee Wann Bekam)
Pameran di Muzium Negara
(hantor sampai ke muzium)

Wednesday, September 5, 2012

Design Logo


Logo Pusat Rawatan Metafizik Islam
Al-Mu'Awwizat

Friday, August 10, 2012

Kad Kahwin


Kad Kahwin Ready Made sila masuk sini 
Kad kahwin masih lagi dalam susunan. Harap Maklum

Wednesday, August 8, 2012

WallPaper (Perawat-Islam.blogspot.com)


Wallpaper www.perawat-islam.blogspot.com
klik imej untuk besar atau download

Monday, July 23, 2012

Sampul Duit Raya


email kalau nak tempat di faqirdesign@gmail.com

Tempah Kotak Sabun - Full Design



BUAT KOTAK SABUN JENAMA SENDIRI !!
Kami ada membuat kotak sabun jenis pillow
tempahan sekotak RM1.00 0.89sen min order 500pcs
full color printing + glue 
saiz kotak 68mm x 120mm (width x height)

***************************************************






Berminat untuk Tempahan Packaging Product sila email faqirdesign@gmail.com
Gambar packaging 5000pcs

Thursday, July 19, 2012

Stiker Kereta


RM1.80 /1pcs

Minumin Order 100pcs = sekeping RM1.80

Untuk Tempahan
100pcs / 200 / 300 / 400 / 500 dan seterusnya

Saiz 11cm x 9cm
Tampal dari dalam

Thursday, July 12, 2012

Pemberitahuan : TEMPAHAN STIKER DI BUKA SEMULA

Boleh email kalau berminat

  • Stiker Produk / Label Produk
  • Stiker Kereta
  • Stiker Item Gift
  • Stiker Item List
Harga ikut saiz dan quantiti
email faqirdesign@gmail.com

Tuesday, June 19, 2012

Pemberitahuan : TEMPAHAN STIKER DI TUTUP SEMENTARA

Assalamualaikum, pihak FQ ingin memberitahu bahawa tempahan untuk stiker produk (printing dan design) di tutup buat sementara waktu. Bagi mereka yang sudah membuat tempahan sehingga hari ini, tempahan akan di teruskan. InsyaAllah tempahan akan di buka semula nanti.

Lain-lain maklumat.

InsyaAllah, Stiker / Pelekat Kereta sudah boleh di tempah sekarang.
Butir-butir saiz, material dan harga akan di beritahu nanti.


Sekian
Wassalam

Wednesday, June 13, 2012

Kad Kahwin - Full Color

Tempahan Kad Kahwin boleh di buat di FaQirDesign.
Bagi yang ingin  menempah sila email pada FQ, design boleh pilih sendiri atau boleh request macam mana yang di inginkan. Buat masa ni FD tidak mengeluarkan yang ready made..kalau ada yang ready made ianya adalah yang telah di siap design oleh FD..insyaAllah akan datang akan ada ready made.





 Custom Made (Kad Kahwin)






Tuesday, June 12, 2012

Name Card Printing - PROMOSI !!

Name Card
Quantity : 200pcs
Material : 260gsm Art Card
Finishing : With Matt Lamination

Price : RM37.00
4C+4C(both side color)
exp date : 19 Jun 2012

Offset Sticker / Label Printing DISKAUN 40% !!!


Quantity : 500 pcs
Material : Mirrorkote
Saiz : 90x54mm
RM 95

Promosi Tamat

Bunting Stand - PROMOSI !!

Kaki Bulat : RM55.00 1pcs (Beserta Bag)
Kaki 3 : RM55.00 1pcs
* Boleh di selaraskan sehingga 7 kaki (H)

Monday, June 4, 2012

Stiker Produk - PIL HABBATUS SAUDA'



Stiker Pil Habbatus Sauda
Tempahan 3000pcs
Terengganu

Friday, May 18, 2012

Bunting - As Sunnah

Pusat Rawatan As Sunnah
N.Sembilan 
Bunting : 2 pcs

Bunting Design - Darul Nusrah


Pusat Rawatan Islam Darul Nusrah
Slim River - Perak 


Wednesday, May 2, 2012

Friday, April 27, 2012

Logo Bekam untuk di jual


Ada 1 logo yang dah siap design dan sedia untuk di jual.

Logo : BEKAM
sila email : faqirdesign@gmail.com untuk review.


Flyers : Al Bayt

Terapi Islam Al Bayt
Rawang Selangor

Poster

Poster / Flyers Design
PID Pagoh Negeri Johor

Wednesday, April 25, 2012

KadKahwin 2


Untuk Tempahan email faqirdesign@gmail.com

Kad Kahwin

Design : Kad Kahwin
Nak Tempah boleh email faqirdesign@gmail.com

Name Card : Ibekam2u


Logo : I Bekam 2u

Pusat Rawatan Bekam

Logo : Darul Nusrah

Pusat Rawatan Islam Darul Nusrah

Thursday, April 12, 2012

Stiker / Pelekat Bungkusan


Alhamdulillah masih di beri kesempatan untuk mempromosikan apa yang di rasakan perlu.
PROMOSI : Stiker / Pelekat Bungkusan
Minimum Print 500pcs
saiz 9cmx5.4cm
Kegunaanya boleh lihat imej di atas. Sesuai untuk yang mempunyai lebih dari 1 produk. Hanya listkan item barang yang di rasa untuk di hantar dan tick. Tujuannya memudahkan pelanggan mengetahui isi kandung barang dan menjadi seal pada bungkusan.
(Bungkusan di atas bukanlah barang printing tapi ia adalah sabun AL Bayt)
Berkenaan sabun ini boleh layari http://sabun-albayt.blogspot.com/ untuk
order sabun ini boleh email saya area KL

Berminat dengan tempahan stiker sila email saya

Friday, March 30, 2012

Label Attar Kasturi 8ml - ReadyMade

Berminat boleh email
Label / Stiker Minyak Wangi Attar
saiz botol 8ml

Thursday, March 15, 2012

Bunting


Bunting Perubatan Islam Kasturi
Rawang

Name Card


Perubatan Islam Kasturi
Rawang

Name Card

Nadza Creative Enterprise
Shah Alam

Name Card


Din
Klang Selangr

Wednesday, March 14, 2012

Hati-Hati Panggilan Palsu Pos Malaysia

KUALA LUMPUR – Pos Malaysia Bhd. (Pos Malaysia) meminta orang ramai supaya berhati-hati terhadap satu aktiviti penipuan dengan menggunakan nama organisasi tersebut.
 
Pos Malaysia melalui satu kenyataan media memberitahu, pihaknya menerima beberapa aduan pelanggan mendakwa dihubungi pihak tertentu yang menyamar sebagai kakitangan Pos Malaysia.
“Individu tidak bertanggungjawab ini meminta pelanggan memberi maklumat peribadi mereka kononnya untuk menguruskan penghantaran dokumen penting termasuk dokumen yang dihantar oleh Mahkamah Tinggi,” kata kenyataan itu hari ini.
 
Menurut kenyataan itu, Pos Malaysia tidak pernah meminta maklumat seperti itu daripada pelanggan mereka untuk urusan surat daripada pihak mahkamah malah tidak pernah diberi kuasa untuk berbuat demikian.
 
Justeru, kata kenyataan itu, orang ramai yang menerima panggilan seperti itu diminta supaya berhati-hati dan menghubungi Khidmat Pelanggan Pos Malaysia di talian 1-300-300-300 untuk membuat semakan jika perlu.
 
“Mereka yang telah menjadi mangsa kepada kegiatan ini diminta melaporkannya kepada pihak polis,” tambah kenyataan itu.

Tuesday, March 13, 2012

Semak Status

Salam

Penambah baik laman web faqirdesign

Laman Web Faqir Design kini dinaik taraf bagi memudahkan sahabat2 dan juga kenalan yang pernah membuat tempahan design untuk mengetahui perkembangan status proses design dan printing. Walau bagaimana pun ia masih lagi dalam proses pembaikan.

Suka di ingatkan bahawa setiap invoice yang di keluarkan oleh pihak faqirdesign akan merujuk pada NO ID. NO ID ini akan di gunakan oleh pihak tuan puan untuk mengetahui status proses design dan printing. Di situ juga akan di masukkan segala butiran design dan printing sebagai rujukan.

Pautan boleh di dapati di faqirdesign.com ( di ruang 'client area' ) atau jaringan terus


InsyaAllah.
Ameenn.

Friday, March 2, 2012

Logo : Pusat Perubatan Islam Kasturi



Pusat Perubatan Islam Kasturi
Rawang Selangor
linwinki Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...